Kedves Látogató,

köszöntünk a BeMyPet Állateledelek és Kiegészítők Webáruháza oldalán, örülünk, hogy ellátogattál hozzánk! Kérjük lépj be kisállatbarát közösségünkbe a Facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre. 

Csatlakozásodat folyamatosan, szórakoztató és szakmai tartalmakkal igyekszünk honorálni. Újdonságainkról mindamellett első kézből értesülhetsz.

Történetünk:

Vállalkozásunk 2021. novemberében indult útjára egy családi vállalkozás újragondolásából. Elképzelésünk megvalósításakor figyelembe vettük a mai igényeknek megfelelő tendenciákat. A BeMyPet nem csupán webshop, szakmai tanácsok, cikkek és szórakoztató tartalmak ellátója is a kisállatbarát gazdiknak.

A most vagy soha lehetőség megragadásaként működését fiatalos lendület és elsősorban a kiskedvencek iránti szeretet vezérli. Hisszük, ha megkapják mindazt a minőséget és figyelmet amire szükségük van, akkor azt kölcsönösen meghálálják. Boldoggá válásuk pedig emlékezetessé, örömtelivé és szórakoztatóbbá teszi közös életünket.

Blogunk és létrehozott tartalmaink keretében kitérünk és bemutatjuk majd Jázmint, krém színű perzsa cicalányunkat. Kinek vicces élete, mindennapjai vidámabbá és különlegesebbé varázsolják szürke hétköznapjainkat. Mókás személyisége pedig dizájnunk kialakítására úgyszintén inspirációs hatással volt. 

Kutyusokért rajongó barátaink táborának kedveskedve üzenjük, hogy Jázmin leendő barátja még nem született meg. Azonban már tudjuk, hogy aranyos, barátságos és játékos Border Collie kutyusunk Zak, Lando vagy Logan név egyikét fogja kapni. Csapatunkhoz való csatlakozása reméljük hamarosan szintén követhető lesz, fejlődését és életét velünk együtt kísérhetitek majd.

Visszajelzéseid fontosak számunkra, így megköszönnénk, ha észrevételeidet megírnád nekünk.  Tartalomban gazdagabb és színesebb kiszolgálással szeretnénk hozzájárulni házikedvenceink minőségibb tartásához.

info@bemypet.hu

Kisállatbaráti üdvözlettel, a BeMyPet csapata visszavár!